Terima bayaran di luar negara (Perniagaan Peribadi atau

Rejekipulsa.com – Terima bayaran di luar negara (Perniagaan Peribadi atau

#Terima #bayaran #luar #negara #Perniagaan #Peribadi #atau

Bacaan Lainnya

Apa khabar rakan iPay anda!

Menerima pembayaran kad kredit bukan lagi sekadar satu pilihan, tetapi ia adalah langkah bijak yang perlu diambil oleh setiap usahawan yang ingin mengembangkan dan membangunkan perniagaan mereka dalam era digital semasa. Oleh itu, RejekiPulsa menyediakan saluran pembayaran Kad Kredit untuk MSME (perusahaan peribadi) dan badan korporat untuk membantu menerima pembayaran dari luar negara. Proses cepat dan mudah!

Adakah anda ingin tahu tentang terma dan syarat? Lihat di bawah:

  1. Daftar akaun iPay anda
  2. Sahkan akaun
    – KTP, Gambar Selfie dengan KTP, NPWP, SIUP/NIB, Buku akaun yang menunjukkan nama dan nombor akaun, dengan Laman Web / Aplikasi / Kedai Online untuk jualan yang mengandungi produk yang boleh disemak untuk transaksi dan cara pembayaran
  3. Sepadukan dengan RejekiPulsa. Tekan sini kaedah integrasi
  4. Mengisi borang
  5. Perkhidmatan Kad Kredit akan aktif serta-merta pada papan pemuka akaun RejekiPulsa anda setelah disahkan oleh pasukan RejekiPulsa
  6. Yuran perkhidmatan Kad Kredit RejekiPulsa: 2,5% + Rp 2,000 setiap transaksi yang berjaya (penyelesaian H+3 hari bekerja)
  7. Menerima Kad Kredit dengan logo Kad Visa dan Mastercard
Baca juga :  Optimumkan Transaksi Pembayaran Perkongsian Anda

Ayuh, pastikan anda menggunakan saluran pembayaran Kad Kredit di RejekiPulsa. Dengan menyediakan saluran pembayaran Kad Kredit, anda bukan sahaja menyediakan kemudahan untuk pelanggan global, tetapi juga meningkatkan daya saing dan fleksibiliti perniagaan anda. Tekan sini untuk mengetahui maklumat lanjut tentang Kad Kredit.

Bukan itu sahaja, semua pedagang RejekiPulsa mendapat papan pemuka yang boleh diakses untuk menjejaki semua transaksi, pemberitahuan masa nyata dan sokongan pelanggan yang sedia membantu anda!

Ikuti media sosial RejekiPulsa untuk maklumat lanjut dan petua!
Instagram: @ipaymu_id
Facebook: RejekiPulsa
e-mel: [email protected]Sokongan WhatsApp RejekiPulsa: klik pautan berikut

#PaymentGatewayKerenRejekiPulsa
#PaymentGatewayTerbaikRejekiPulsa
#PaymentGatewayIndonesiaRejekiPulsa
#RejekiPulsaVerySmart

Pos terkait