#RejekiPulsaTalk, Menjadikan Kehadiran dan Ketepatan sebagai Realiti

Rejekipulsa.com – #RejekiPulsaTalk, Menjadikan Kehadiran dan Ketepatan sebagai Realiti

#RejekiPulsaTalk #Menjadikan #Kehadiran #dan #Ketepatan #sebagai #Realiti

Bacaan Lainnya

Adakah anda bergelut untuk menguruskan pekerja di kedai, pejabat atau cawangan perniagaan? Adakah laporan kehadiran pekerja berbeza daripada keadaan sebenar? Adakah terdapat pekerja yang ingin mengambil cuti?

Jika anda mengalami masalah seperti ini, sudah tiba masanya untuk anda menggunakan perisian dari Ngabsen.id! Ngabsen.id boleh menjadi penyelesaian pengurusan HR yang tepat untuk syarikat anda. Mempunyai ciri manipulasi anti-GPS, reka bentuk aplikasi yang mudah digunakan dan harga yang sangat berpatutan.

Jadi, berikut adalah ringkasan perbincangan #RejekiPulsaTalk membincangkan perkara ini Ketahui Ketelusan dan Ketepatan Kehadiran Pekerja di Ngabsen.id” bersama-sama Arik DP (Pengasas Bersama dan Pengurusan Produk Ngabsen.id) @ngabsen.id

Ngabsen.id ialah penyedia perkhidmatan kehadiran dalam talian yang bertujuan membantu PKS yang ingin berkembang menggunakan kehadiran daripada Ngabsen.id untuk menyokong pengurusan pekerja agar lebih mudah dan telus. Ngabsen.id mempunyai ciri-ciri yang boleh digunakan untuk mengurangkan penipuan pada bahagian kehadiran pekerja. Sistem Ngabsen.id terdiri daripada 2 sistem:

  1. Di pejabat belakang untuk diuruskan oleh Admin / Owner Team.
  2. Di sisi aplikasi Android dan IOS untuk pekerja. Pekerja boleh hadir dan perkara lain seperti penyerahan melalui permohonan.

“Sebab Ngabsen.id mahu membantu PKS kerana kita mempunyai sejarah lampau,” kata Arik DP. Kami sering membantu dalam projek-projek bersama dengan PKS, daripada itu terdapat banyak pandangan yang menarik, salah satunya apabila rakan-rakan MSME yang ingin berkembang (grow bigger) menjalankan pengambilan dengan tujuan de-galizing, ini tidak mungkin mahu berkembang. besar dengan melakukannya sendiri kepentingan penyahgaraman, jadi mereka merekrut untuk mengisi beberapa jawatan untuk menjalankan perniagaan mereka. Tetapi di sana, yang akan memastikan bahawa apabila perniagaan ini dijalankan, pekerja itu hadir dalam jawatan itu pada masa tertentu, melaksanakan tugasnya mengikut rancangan, membuat lawatan kepada pelanggan mengikut pelan yang diberikan. Di situlah Ngabsen.id sangat ingin membantu. Kami mempunyai ciri yang sesuai dengan keperluan ini.

Baca juga :  Cara Memindahkan Akaun Maya ke Bank Lain, Jangan Bangun

Idea untuk nama jenama Ngabsen.id adalah kerana kemudahan sebutan

Kelebihan ciri kehadiran dari Ngabsen.id:

  1. Di pejabat belakang, Ngabsen.id mempunyai beberapa tetapan daripada mod strick kepada mod fleksibel.
  2. Memantau mobiliti pekerja.
  3. Tiada sekatan lokasi titik.
  4. Ciri mengurangkan penipuan.
  5. Dan lain-lain.

Sesi Menjawab Soalan:

S: Apakah proses pendaftaran?

A: Proses pendaftaran boleh dilakukan dengan 2 cara untuk menguji produk kami. Anda boleh mendapatkan percubaan percuma selama 30 hari atau meminta demo. Anda boleh mengisi borang untuk meminta demo. Pasukan CS kami sedia membantu, jika terdapat sebarang masalah dalam proses langganan.

S: Kalau nak ponteng kerja boleh ke tuan?

A: Mungkin itu antara sebab guna Ngabsen.id, kurangkan ketidakhadiran, ya Tapi terpulang pada pemiliknya, kalau ada fleksibiliti dalam perkara sebegini. Sebenarnya, di pejabat belakang kita boleh membantu kehadiran secara manual, tetapi sekurang-kurangnya kita diberi alasan yang paling kukuh kenapa kita perlu membantu kehadiran secara manual.

Hubungi Ngabsen.id

  • Jl. Tenggilis Mejoyo Selatan XI No 4, Surabaya – Jawa Timur 60292
  • CS Whatsapp: +6285 648 218 657
  • Klik: di bio Instagram Ngabsen.id untuk maklumat lanjut
Baca juga :  Cara Memintas Caj Balik Kad Kredit di RejekiPulsa

S: Berapa harganya tuan?

A: Seorang / pekerja = IDR 5,000 sebulan

S: Adakah terdapat had minimum pekerja?

A: tiada apa.

S: Adakah ia menyokong pengiraan Tapera?

A: Pada masa ini kami menyokong pembayaran BPJS, PPH 21. Belum lagi untuk Tapera (kami akan memberitahu anda di media sosial kami jika Tapera tersedia)

S: Sebagai contoh, jika terdapat masalah dengan kehadiran, adakah terdapat mekanisme untuk memperbaikinya?

A: Ada mekanisme penambahbaikan oleh admin (wakil syarikat/pemilik) asalkan jelas alasannya. Sebagai contoh, jika terdapat masalah maut di bahagian teknikal, contohnya di bahagian Apps / Back Office, ia boleh dilaporkan kepada pasukan CS kami.

S: Adakah aplikasi Ngabsen.id mempunyai ciri gaji pekerja atau tidak? Atau hanya kehadiran biasa dan permohonan ringkasan?

A: Baik tuan.

S: Boleh ke dalam Playstore bro?

A: Aplikasi tersebut sebenarnya boleh dipasang di Appstore atau Playstore. Walau bagaimanapun, untuk menggunakan kehadiran anda mesti mempunyai nama pengguna dan kata laluan yang dihasilkan dari pejabat belakang masing-masing.

S: Jadi perlu memuat turun perisian? Apa alirannya, bro?

A: Pemilik perniagaan / HRD yang benar-benar memerlukan perkhidmatan ini boleh mendaftar dengan segera, apabila anda mendaftar, anda akan diarahkan ke percubaan percuma selama 30 hari. Harapannya ialah dengan percubaan selama 30 hari, kami boleh membuat penilaian objektif sama ada untuk meneruskan langganan atau tidak. Sebaik sahaja anda memasuki program, akan berlaku aliran di mana kita memasukkan maklumat pejabat, jadual, jawatan, waktu kerja dan sebagainya. Ketelusan berada di pejabat belakang di mana pekerja mempunyai data yang sama

Baca juga :  3 Contoh Analisis SWOT Produk Terkenal Seperti Indomie dan

S: Secara ringkas tentang ciri Ngabsen.id, bro?

A: Ciri kerja lebih masa, data garis masa mengimbas kekerapan pekerja lewat, mengambil cuti, cuti lewat, keluar awal, menukar syif. Anda boleh menyemak ciri lengkap di

S: Adakah terdapat ciri pembayaran balik tuan?

A: Ya, memang ada. Kami telah menyediakan borang, penyerahan boleh dibuat di Apps.

S: Pada tahun berapa Ngabsen.id ditubuhkan, bro?

A: Sebagai sebuah syarikat, kami diasaskan pada 2019 / 2020. Namun, produk Ngabsen.id bermula pada tahun lepas, pada Januari.

S: Ada trial ke bro?

A: Ya, ada, tuan. Anda boleh mencubanya dengan segera sepenuhnya, semua ciri dibuka.

Akhir kata daripada Arik DP (Pengasas Bersama & Pengurusan Produk Ngabsen.id) @ngabsen.id:

“Saya masih ingat salah seorang penasihat kami, mengurus pasukan adalah benar-benar kerja yang mesti dilakukan dari penubuhan perniagaan hingga selesai (anda boleh katakan menguruskan pekerja sepanjang hayat). Jangan teragak-agak untuk menggunakan sistem, kerana ia akan membantu perniagaan anda berkembang.

Jadi, itulah ringkasan perbincangan #RejekiPulsaTalk bersama Ngabsen.id. Anda boleh menonton ulang tayang di media sosial kami: Instagram, Youtube dan Tiktok RejekiPulsa

Teruskan menonton #RejekiPulsaTalk setiap Jumaat, secara langsung di Instagram RejekiPulsa jam 14.00 WIB!

Ikuti media sosial RejekiPulsa untuk maklumat lanjut dan petua!
Instagram: @ipaymu_id
Facebook: RejekiPulsa
e-mel: [email protected]
Sokongan WhatsApp RejekiPulsa: klik pautan berikut

#PaymentGatewayKerenRejekiPulsa
#PaymentGatewayTerbaikRejekiPulsa
#PaymentGatewayIndonesiaRejekiPulsa
#RejekiPulsaVerySmart

Pos terkait