Membeli-belah Dalam Talian Lebih Mudah dan Selamat dengan Kad Debit

Rejekipulsa.com – Membeli-belah Dalam Talian Lebih Mudah dan Selamat dengan Kad Debit

#Membelibelah #Dalam #Talian #Lebih #Mudah #dan #Selamat #dengan #Kad #Debit

Bacaan Lainnya

Apa khabar rakan iPay anda!

Debit dalam talian adalah ciri kad debit bank yang memudahkan transaksi pembayaran di pelbagai tapak, aplikasi atau perkhidmatan dalam talian. Anda tidak perlu bersusah payah dengan pemindahan ATM, tambah nilai dan bertukar kepada aplikasi lain, kerana kaedah pembayaran dalam talian menggunakan kad debit, sama seperti kad kredit.

Dalam sesetengah E-dagang, apabila anda membuat transaksi dalam talian dengan Kad Debit, anda tidak perlu menambah dan menyimpan maklumat kad dan hanya menambahnya apabila diperlukan. Masukkan 4 digit terakhir nombor Kad Debit anda, tarikh tamat tempoh dan nombor mudah alih yang didaftarkan dengan bank anda. Rahsiakan kod OTP anda daripada orang lain dan pastikan nombor telefon bimbit anda didaftarkan dalam sistem bank.

Baca juga :  Pahami Lebih Jauh Analisis SWOT Untuk Bisnis & UMKM Kalian!

Oleh itu, dengan populasi pemegang Kad Debit yang ramai, kaedah pembayaran Debit Dalam Talian meningkatkan kadar penerimaan pedagang dan meningkatkan potensi pelanggan baharu. Di samping itu, transaksi boleh diselesaikan hanya pada halaman pedagang tanpa perlu berhenti seketika untuk pergi ke ATM atau membuka aplikasi lain.

Menariknya, untuk memanjakan pelanggan anda membuat transaksi di laman web atau kedai dalam talian anda. RejekiPulsa menambah pelbagai pilihan perbankan kepada perkhidmatan Debit Dalam Talian. apa-apa? Berikut adalah butiran dan harga:

  1. Bank GPN: BNI dan BTN | 1.4% + IDR 2K (penyelesaian H+2 hari bekerja)
  2. Mandiri, BRI dan Bank Neo Commerce | IDR 5K (penyelesaian H+2 hari bekerja)

Debit Online disambungkan kepada perkhidmatan B-Secure, sistem pengesahan 2 faktor dan menggunakan standard PCI-DSS. Jadi, anda tidak perlu meragui keselamatannya!

Baca juga :  Server Pulsa Elektrik Dan Pulsa Listrik Murah Mei 2019

Pastikan anda memanfaatkan semua ciri hebat yang ditawarkan oleh RejekiPulsa dan nikmati pengalaman membeli-belah yang selamat dan selesa setiap kali untuk Pelanggan anda. Ayuh, gunakan iPay anda hari ini!

Ikuti media sosial RejekiPulsa untuk maklumat lanjut dan petua!
Instagram: @ipaymu_id
Facebook: RejekiPulsa
e-mel: [email protected]Sokongan WhatsApp RejekiPulsa: klik pautan berikut

#PaymentGatewayKerenRejekiPulsa
#PaymentGatewayTerbaikRejekiPulsa
#PaymentGatewayIndonesiaRejekiPulsa
#RejekiPulsaVerySmart

Pos terkait