Kumpul Invois 3x Lebih Cepat Dengan RejekiPay In

Rejekipulsa.com – Kumpul Invois 3x Lebih Cepat Dengan RejekiPay In

#Kumpul #Invois #Lebih #Cepat #Dengan #RejekiPay

Bacaan Lainnya

Dalam kajian Digital Finance & Payment Behaviors 2023 oleh Funding Societies, ramai pemilik perniagaan di Asia Tenggara bimbang tentang aliran tunai mereka. Sebabnya pembayaran daripada pengguna selalunya lewat.

Akibatnya, ini membawa kepada masalah seterusnya, membayar pembekal lewat yang boleh mengakibatkan penghantaran barang lewat. Selain itu, pemilik perniagaan sedang mempersiapkan diri mereka untuk menyambut 2024, di mana mereka meningkatkan perniagaan mereka pada suku pertama agar lebih menguntungkan berbanding tahun lepas berdasarkan sumber yang sama.

Baca juga :  Inilah caranya untuk membayar dengan Akaun Maya BCA

Atas sebab itu, jangan biarkan ini berlaku kepada perniagaan anda! RejekiPulsa mempersembahkan penyelesaian pelbagai fungsi yang membantu memudahkan pengumpulan invois melalui RejekiPay In!

Baca juga: Contoh Surat Kutipan Invois untuk Pelanggan

Apakah itu RejekiPay In?

Keperluan pengebilan daripada membuat dan menghantar invois, pembayaran hingga penyelarasan, semuanya dipenuhi dengan RejekiPay In! Pengebilan menjadi lebih cekap dan invois dibayar lebih cepat!

 1. Tambah tempo tambahan tanpa bimbang
  Gembirakan pembeli dari semasa ke semasa tanpa mengorbankan aliran tunai anda! Untuk melakukan ini, caj dengan RejekiPay In dan bayar dengan kad kredit. Pembeli boleh mendapat lebih banyak masa, invois anda dibayar serta-merta, aliran tunai selamat, pembeli menjadi lebih selesa!
 2. Urus invois dengan lebih mudah, capai pembeli dengan cepat
  Menurut Stampli, pemilik perniagaan biasa dibayar pada hari ke-14, selepas membuat invois. Ia mengambil masa yang lama, cepatkan kitaran pembayaran dengan invois digital! Dengan RejekiPulsa, anda boleh melakukannya terus pada telefon bimbit anda, malah menghantarnya melalui WhatsApp/E-mel/SMS, dan pembeli akan menerimanya dengan cepat.
 3. 30 kaedah pembayaran tersedia
  Adakah anda masih menerima pembayaran secara pindahan atau tunai? Tinggalkan, dan tukar ke RejekiPulsa. Terdapat 30+ kaedah pembayaran yang tersedia seperti kad kredit, Akaun Maya, OVO, Tokopedia, Rejeki Pulsa, Blibli, dan banyak lagi, anda bebas untuk memilih!
 4. Penyesuaian automatik, tiada masalah
  Bayaran invois masuk akan direkodkan secara automatik. Anda tidak perlu mengikuti lagi. Semuanya lebih praktikal, kerana ia boleh disemak dari telefon bimbit atau desktop.
 5. Disambungkan kepada laporan kewangan
  Semak berapa banyak hasil daripada HP. Tidak perlu pengiraan Excel mahu pun kalkulator, semuanya dikira secara automatik.
Baca juga :  Berikut ialah Petua untuk Memilih Perisian Invois Yang Anda Patut

Baca juga: Strategi Aliran Tunai daripada Ketua Pegawai Perniagaan Berpengalaman, Tinjauan Penuh Di Sini!

Nah, apa tunggu lagi? Gunakan RejekiPulsa hari ini dan nikmati kemudahan pengebilan perniagaan. RejekiPulsa adalah percuma dan tersedia di iOS dan Android, daftar sekarang dengan mengklik butang di bawah!

Catatan terkini Daniel Nugraha (lihat semua)

Pos terkait