Hantar ratusan invois kepada berbilang rakan kongsi serentak dengan RejekiPulsa

Rejekipulsa.com – Hantar ratusan invois kepada berbilang rakan kongsi serentak dengan RejekiPulsa

#Hantar #ratusan #invois #kepada #berbilang #rakan #kongsi #serentak #dengan #RejekiPulsa

Bacaan Lainnya

Secara umum, masa yang diperlukan untuk menghantar invois manual satu demi satu ialah kira-kira 1-2 minit setiap invois. Contohnya, jika terdapat 100 invois untuk dihantar, dan setiap invois mengambil masa 1 minit, jumlah yang diperlukan ialah 100 minit. Lama sangat kan?

Untuk menjimatkan masa dan tenaga, anda memerlukan aplikasi invois seperti RejekiPulsa yang menyediakan ciri Penghantaran Pukal. Ciri ini akan membantu anda membuat dan menghantar invois secara lebih praktikal kepada berbilang rakan kongsi perniagaan pada masa yang sama.

Sebenarnya, apakah ciri Penghantaran Pukal? Adakah anda ingin tahu cara menghantar ratusan atau bahkan ribuan invois kepada berbilang rakan kongsi serentak dengan RejekiPulsa? Mari lihat lebih lanjut di sini!

Baca juga :  Mau integrasikan RejekiPulsa ke website tapi bingung caranya? Cek Artikel ini! – RejekiPulsa.com

faham Penghantaran Pukal

Penghantaran pukal ialah proses menghantar sejumlah besar mesej atau maklumat sekaligus. Dalam konteks perniagaan, penghantaran pukal digunakan untuk menghantar invois dalam berbilang kuantiti kepada berbilang rakan kongsi perniagaan.

Salah satu ciri yang boleh anda gunakan dengan RejekiPulsa ialah ia boleh dihantar melalui e-mel tanpa had dan dirakam secara automatik tau. Dengan cara itu, pengurusan invois dan proses pengedaran anda akan menjadi lebih cekap.

Baca juga: Pembayaran Berbilang: Penyelesaian Pintar untuk Menguruskan Pembayaran Berulang

Faedah Penghantaran Pukal untuk perniagaan

Menggunakan penghantaran pukal boleh memberikan faedah, terutamanya dalam konteks perniagaan. Berikut ialah beberapa faedah utama penghantaran pukal, termasuk:

1. Operasi menjadi lebih cekap

Dengan pembayaran pukal, ini membolehkan anda menghantar invois kepada berbilang rakan kongsi perniagaan sekali sahaja, menjimatkan masa dan usaha yang diperlukan berbanding menghantarnya satu demi satu.

Baca juga :  Daftar Jual Pulsa All Operator Murah Mei 2019

2. Memudahkan pengesanan penghantaran invois

Menggunakan ciri penghantaran pukal membolehkan anda menjejaki keseluruhan penghantaran, termasuk status penghantaran setiap penerima dalam masa nyata, sama ada invois telah dihantar atau tidak sehingga ia diterima atau tidak.

3. Kurangkan pembayaran lewat

Salah satu sebab utama kelewatan pembayaran adalah kerana penerima bil terlupa atau tidak tahu mereka ada bil yang perlu dibayar. Dengan menghantar bil secara kerap, anda boleh mengingatkan penerima bil untuk membayar bil mereka dengan segera.

Selain itu, RejekiPulsa juga menyediakan pelbagai kaedah pembayaran, memudahkan penerima bil membayar bil mereka, sama ada melalui pindahan wang melalui bank, kad kredit, QRIS, E-Wallet , Akaun Maya atau marketplace.

Cara Menghantar Invois kepada Berbilang Rakan Kongsi sekaligus di RejekiPulsa

Untuk mengetahui cara menghantar penghantaran pukal di RejekiPulsa, sila baca prosedur atau tutorial dengan mengklik butang di bawah.

Baca juga :  Bagaimana untuk mengaktifkan Ciri Jenama anda di RejekiPulsa

Pastikan semua langkah diikuti dengan betul untuk sampai ke paparan seperti di bawah.

Anda hanya perlu klik teruskan untuk menghantar invois yang dibuat. RejekiPulsa secara automatik akan menghantar invois kepada keseluruhan senarai penerima yang anda tentukan.

Jadi, jika berjaya, anda boleh melihat status pembayaran kepada kebanyakan rakan kongsi perniagaan anda hanya dalam satu papan pemuka, terus pada halaman BuyerConnect.

Paparan adalah seperti di bawah.

Baca juga: 3 Petua Mengurangkan Kesilapan Apabila Membayar Berbilang Invois Sekaligus

Ya, proses menghantar berbilang invois kepada beberapa rakan kongsi perniagaan berjaya. Jadi, lebih praktikal kan? Atas sebab ini, ayuh, daftarkan perniagaan anda sekarang dan nikmati ciri ini supaya anda boleh melakukan operasi dengan lebih pantas dan lebih baik dengan mengklik butang di bawah. Ia percuma, anda tahu!

Catatan terkini Muhamad Dika Wahyudi (lihat semua)

Pos terkait