Gunakan Pembayaran Pautan, Tidak Perlu Mahir IT – RejekiPulsa.com

Rejekipulsa.com – Gunakan Pembayaran Pautan, Tidak Perlu Mahir IT – RejekiPulsa.com

#Gunakan #Pembayaran #Pautan #Tidak #Perlu #Mahir #RejekiPulsa.com

Bacaan Lainnya

Apa khabar rakan iPay anda!

Dalam era digital yang semakin canggih hari ini, menjalankan transaksi dalam talian menjadi lebih mudah tanpa memerlukan pengetahuan IT yang tinggi. Terima kasih kepada RejekiPulsa, anda boleh merasai kemudahan membuat transaksi melalui Pembayaran Pautan tanpa perlu menjadi pakar IT.

Pautan Pembayaran RejekiPulsa sangat mesra pengguna, walaupun bagi mereka yang tidak mempunyai latar belakang IT, menjadikan pengurusan transaksi dalam talian sangat mudah. Anda tidak perlu menulis kod yang sukar atau memahami teknikal yang rumit.

Baca juga :  Harga Pulsa Xl Axis Termurah Update Mei 2019

Untuk memudahkan transaksi dengan pelanggan anda, anda boleh memanfaatkan perkhidmatan tersebut “Pautan Pembayaran” daripada iPay anda. Proses pengaktifan adalah sangat mudah, tidak rumit, kosnya rendah dan terdapat banyak pilihan kaedah pembayaran yang boleh anda gunakan: Akaun Maya, QRIS, Kad Kredit, Kedai Serbaneka (Alfamart & Indomaret) dan banyak lagi!

Dengan menggunakan Pembayaran Pautan, anda hanya perlu berkongsinya dengan menyalin dan berkongsi pautan dengan pembeli melalui media sosial, blog, Kumpulan Facebook, Facebook Marketplace, Instagram, WhatsApp, Twitter, forum atau aplikasi pesanan ringkas.

Berikut ialah cara mudah untuk mendapatkan Pautan Pembayaran iPay anda:

  1. Daftar dengan RejekiPulsa. klik di sini
  2. Sahkan akaun iPay anda
  3. Aktifkan Pautan Pembayaran
  4. Pilih “Pautan Pembayaran Media Sosial”
  5. Ikut arahan pada papan pemuka
Baca juga :  Harga Pulsa Axis Internet Murah Mei 2019

Berita baik untuk anda yang mempunyai perniagaan salah! Anda boleh berjumpa dan bersalam dengan Pasukan Pemasaran RejekiPulsa. Anda boleh memohon saluran pembayaran Kad Kredit untuk perniagaan anda. Menarik kan?

Ayuh, tiba masanya untuk menggunakan iPay anda! Permudahkan pembeli anda membuat transaksi, hanya dengan berkongsi pautan!

Ikuti media sosial RejekiPulsa untuk maklumat lanjut dan petua!
Instagram: @ipaymu_id
Facebook: RejekiPulsa
e-mel: [email protected]Sokongan WhatsApp RejekiPulsa: klik pautan berikut

#PaymentGatewayKerenRejekiPulsa
#PaymentGatewayTerbaikRejekiPulsa
#PaymentGatewayIndonesiaRejekiPulsa
#RejekiPulsaVerySmart

Pos terkait