Bagaimana untuk menyertai sebagai Affiliate Marketing HalloBali

Rejekipulsa.com – Bagaimana untuk menyertai sebagai Affiliate Marketing HalloBali

#Bagaimana #untuk #menyertai #sebagai #Affiliate #Marketing #HalloBali

Bacaan Lainnya

Helo, rakan iPay anda!

Pemasaran gabungan adalah satu cara untuk mendapatkan wang daripada internet dengan mempromosikan produk atau perkhidmatan daripada syarikat tertentu. Perkara yang menjadikan Affiliate Marketing popular ialah sesiapa sahaja boleh menyertai Affiliate Marketing tanpa mengira pengalaman kerja atau bidang pendidikan mereka.

Sebelum bermula, apa yang mesti dipelajari sebelum menyertai untuk menjadi Affiliate ialah mengetahui sasaran pasaran, minat dan pengetahuan anda. Terdapat banyak platform atau syarikat yang menyediakan perkhidmatan pemasaran gabungan termasuk: Amazon Associates, Clickbank dan ShareASale pada skala global. Di Indonesia, banyak platform pasaran turut menawarkan program pemasaran gabungan, seperti: Rejeki Pulsa, Tokopedia, Tiktok Shop dan lain-lain.

Baca juga :  Film Titanic Remaster 2023 untuk Rayakan Valentine - Apa Aja Ada

RejekiPulsa sebagai penyelesaian pembayaran (agregator) sekali lagi mempersembahkan salah satu ekosistem terutamanya HelloBali. HalloBali berada di sini untuk mempromosikan ekonomi di Indonesia dengan program Pemasaran Gabungan.

Berikut ialah cara mudah untuk menyertai Affiliate Marketing HalloBali:

  1. Layari laman web HelloBali
  2. Tatal ke bawah dan pilih produk
  3. Pilih produk yang dipromosikan
  4. Klik “Kongsi untuk Mendapat” masukkan e-mel dan nombor telefon bimbit anda, tandakan setuju dengan Terma & Syarat, kemudian klik “Kongsi”
  5. Klik “Kongsi di sini”
  6. Klik logo platform yang anda ingin kongsi atau salin pautan jika anda ingin berkongsi di platform lain/media sosial seperti Facebook, Twitter, WhatsApp, LinkedIn dan lain-lain
  7. Selesai!
  8. Jika jualan berlaku melalui pautan yang anda kongsi, komisen akan terus ke akaun anda RejekiPulsa bagi pihak anda dan pengeluaran masa nyata!
Baca juga :  Langkah Mudah untuk Pendaftaran Yayasan dengan RejekiPulsa

Itu adalah langkah-langkah untuk menyertai sebagai Affiliate Marketing HalloBali. Ayuh, sudah tiba masanya untuk memanfaatkan peluang ini dan menjana wang dengan mudah daripada internet!

Sila hubungi Sokongan Pelanggan HelloBali untuk maklumat lanjut ya!

Ikuti media sosial RejekiPulsa untuk maklumat lanjut dan petua!
Instagram: @ipaymu_id
Facebook: RejekiPulsa
e-mel: [email protected]Sokongan WhatsApp RejekiPulsa: klik pautan berikut

#PaymentGatewayKerenRejekiPulsa
#PaymentGatewayTerbaikRejekiPulsa
#PaymentGatewayIndonesiaRejekiPulsa
#RejekiPulsaVerySmart

Pos terkait